Follow Dashboard
The A Team - Ed Sheeran

TITLE; GiveAway.. InsyaAllah
Thursday, 27 December 2012 | 07:39 | 0 comments


     Annyeonghasaeyo!! na neen Nurul Izzati mida.. Annyeonghasaeyo!! *bow*


Annyeong!!.. Hello.. Hai.. Sawadikap.. hehe LOL..

HARI NI izzati nk bg tau korg sesuatu.. kemungkinan Izzati dn kawan Izzati akan buat satu GA.. x tau lagi la.. tapi insyaallah buat.. harap berjalan dng lancar skli.. mcm skating atas ais licin je.. x de berhenti kalau x nk berhenti la.. so jadi Izzati hrp GA berjln lncr.. x nk ada jatuh jatuh.. kalau korg tngk org ice skating mesti ada jatuh.. hrp x jadi macam tu la masa GA.. kalau jatuh mesti sejuk kn.. and lmbt nk bngn.. tapi alhamdullillah Izzati pandai skating.. hoho..

So kembali ke topic.. Skrg ni kita org pikir nk buat January nnt.. Thn dpn.. mungkin tajuk "Happy New Year" kot.. so w/e.. (whatever)..

Skrg ni nk tny la.. sapa nk jadi sponser tlg PM Izzati atau Fiqah.. Kalau PM Fiqah and Fiqah x knl korg bg tau yg Izzati tny sapa nk jadi sponser untk GA tu.. tapi ingt GA tu THN DPN.. JANUARY.. sempena hari jadi Izzati and Insyirah.. kembar ni.. nama ayah sama.. LoL.. Tapi x mungkin la.. N next year Happy new year and schools back.. hoho ..
So nnt PM Izzati atau fiqah.. bg tau link blog skli tau.. tapi Izzati rasa sng PM Izzati je la.. atau korg PM Izzati dulu then PM fiqah... suka hati korg la.. yeeee..~~ x tau la kalau sponser blh join ke x.. so just wait for our new update okay.. :3


Taggie:










Old things | New things