Follow Dashboard
The A Team - Ed Sheeran

TITLE; New Year Giveaway by Sheera Aya
Tuesday, 25 December 2012 | 17:41 | 14 comments

      Annyeonghasaeyo!! na neen Nurul Izzati mida.. Annyeonghasaeyo!! *bow*



Annyeong!! :3 Hari ni Izzati nk join satu GA ni Sempena Happy New Year.. :3 GA ni adalah oleh akak Sheera Aya.. :3

Okay talking bout New Year, Izzati mmg x sbr nk msk Secondary School.. Nervous plus exited.. Izzati rasa Izzati yg plh melebih lebih lak nk msk Secondary.. -.-" Nervous la ini la itu la.. Org lain mesti relex je.. Org lain mesti " Alaaaa..~~ mls nya nk sklh!! Baru abis UPSR nk enjoy.. " cewaahhh.. Upsr je pun bkn nye University ke pape.. nk relex la kononnya.. Tapi Secondary la Alam Remaja la di katakn org.. Alam yg paling bnyk halangan dan rintangan.. Cewaahh.. Berceramah la.. hehe :3 Mesti korg tau kn yg bnyk kes buang ank la, rogol la ini la itu la.. Semua mesti ada murid sklh menengah kn.. Tu la apa nk jadi kt dunia ni.. Ayoyo.. Izzati hrp Izzati dpt msk Asrama supaya Izzati x de la tergolong dlm semua bnd tu.. Kalau msk asrama x kn tersesat cm diorg tu.. Izzati prnh nmpk gmbr sorg pompuan ni minum arak haa...~~ gila btl.. nmpk cm remaja lg.. Melayu lak tu.. Pastu dia sorg je popuam dlm bilik yg penuh ngan lelaki.. HULLKK!!~~ Gila nye pompuan.. Dosa tu.. Dh la x tutup aurat.. seluar short lak tu.. Hrp Izzati x jadi cm diorg.. Ammiinn~~.. Jgn terasa ye.. :3.. 

Okay back to the GA... Perhh.. Hadiah dia menarik crazyy!!.. (gila).. 

Hadiah :
Top Referral: Hadiah Misteri *yg pasti lbh hebat drpada yg bwh ni
Entry Terbaik: Accessories / Belt + Bloglist setahun
Tag Terbanyak: Accessories / Belt + Bloglist setahun
Komen Terbanyak: Accessories / Belt + Bloglist setahun
3 Peserta bertuah: Accessories / Belt + Bloglist setahun
10 Peserta Terawal: Bloglist setahun

*Sekiranya penyertaan melebihi 100, hadiah akan ditambah.. :3

"Semua accessories / belt ditaja oleh Mira Kawaii Shop.. Boleh tengok kat page tu kalau korang nk agak-agak rupa accessories yg ditaja oleh berliau..
Untuk belt mungkin macam INI
Dan accessories macam INI"

That is all for today.. :3 Annyeong :))

  


Old things | New things