Follow Dashboard
The A Team - Ed Sheeran

TITLE; This Is Me Contest By Marsya
Thursday, 27 December 2012 | 20:04 | 2 comments

     Annyeonghasaeyo!! na neen Nurul Izzati mida.. Anyeonghasaeyo!! *bow*


Anyeong!! Hari ni Izzati nk join satu GA/Contest ni.. HEHEHEHEHE.. 3:)
LOL... 

Okay GA ni kene ltk gmbr.. HOHO.. Malulahh.. keh keh.. Kwn Izzati sorg ni ltk gmbr dia DUCKFACE.. dia tu gangsta skit.. Dh x suka sngt DUCKFACE.. But buat.. bkn nkkurg ajar atau apa tapi masa Izzati tngk gmbr dia tu terus Izzati gelak terbahak bahak.. hoho.. Sorry Insyirah.. Izzati ngan Insyirah ni sebenarnya kembar.. Izzati kakak n dia adik.. tapi dia di lahirkan 6 hari lps Izzati dilahirkan.. HOHO kesian dia.. And dia juga dilahirkan oleh ibu yg lain.. hhahaha.. mesti korg pening kan.. Izzati ngan Insyirah kembar sbb nama ayah sama, umur sama, bulan lahir sama, cuma tarikh beza 6 hari.. hehehe.. :3

Okay back to the Contest.. Peraturan Ga ni ada satu tu yg Izzati x setuju sngt.. *mana ada tipu je..
Gambr paling cntik Izzati amik adalah gmbr DP FB Izzati.. Tapi x blh sbb peraturan dia : Dia x terima gmbr yg blur.. And DP Izzati blur tau.. So kene cari gmbr lain atau amik gmbr.. hahahahahahahahha.. LOL

Nk tau peraturan dia nah amik lahh.. : HOHO

SYARAT - SYARAT
Follow blog Marsya
Like fanpage Marsya
Follow twitter
Add Marsya untuk kemudahan korang kalau ada yang nak tanya apa - apa
HOW TO JOIN
Buat enry bertajuk 'This Is Me Contest By Marsya'
Letak banner yg teramat cute diatas tu dalam entry ataupun sidebar korang dan backline kan ke entry ni.
Letak gambar korg yg awesome tu
Tinggalkan link entry korg (bukan link blog)  di entry Marsya ni.
CARA PEMILIHAN GAMBAR
Berdasarkan ke'kreatif'an korangg menggayakan fesyen terkini. (menutup aurat)
Kecomelan gambar korang
Gambar yg kurang jelasa akan ditolak serta merta
CARA PEMILIHAN PEMENANG
Top referrel
Gambar yg awesome
Tag terbanyak
Entry menarik dan ohsem
Kekemasan blog dan kelajuan blog
Random.Org
LIST SPONSER DAN HADIAH







Gambar akan diupdate lg.. :) x cukup ni.. nk kene amik gmbr Izzati berhijab dengan trend terbaru masa kini.. huhu.. :))))) Annyeong.. :)) :D !!
* Kalau nk follow sume tu tkn banner tu ye.. mls nk tulis ling hoho

Taggies:






Old things | New things