Follow Dashboard
The A Team - Ed Sheeran

TITLE; Worniojowo Giveaway by Wanynaziar
Wednesday, 20 February 2013 | 16:11 | 0 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Annyeonghasaeyo!! na neen Nurul Izzati mida.. Annyeonghasaeyo!! *bow*


Annyeong!! Hari ni Izzati nak join satu GA.. dah lama dah Izzati tak join GA kan? Cuba tengok kat sidebar tu ada 2 GA je so hari ni Izzati nak tambah laa GA yg Izzati nak join supaya boleh la menang jugak kan?.. Hadiah dia memang GEMPAK ah.. Rugi korang tak join ada 60++ hadiah tau.. Cepat la join apa lagi tunggu tu.. CEPAT!! sebab GA ni tutup apa bila cukup 70 peserta *GENAP 70 on the spot.. haa.. kan dah speaking tuh.. Cepat laa~~!! Sekarang ni ada about 64 peserta so cepat tinggal 6 minus 1 sebab Izzati nak join!! :P sapa suruh lambat.. padan muka ada 5 tempat je tinggal.. Ballii!! (it's a Korean word for HURRY!!) Cehh berkorean lak.. hahaha.. Cepat join!! hadiah perhh.. rugi tak join!! <3 harap menang la satu hadiah kan? mehehehe.. :3 

" Ya Allah tolong la supaya hamba Mu ini dapat menang salah satu hadiah dari Giveaway ini.. Amin Ya Rabbal Alamin "

My friends:


Old things | New things