Follow Dashboard
The A Team - Ed Sheeran

TITLE; My beloved ...
Sunday, 17 March 2013 | 00:10 | 1 comments
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Annyeonghasaeyo!! na neen Nurul Izzati mida.. Annyeonghasaeyo!! *bow*


I know gambar lansung tak berkenaan dengan tajuk.. hehe

So post ni khas untuk kawan Junior, Noor Syazana binti ... errr.. tok ingot lorhh.. kehkehkeh.. Visit her blog! <3 So dia kata dia nak pindah to BANGI!! Eleh bukan jauh mana pun, BUT jauh la jugak kan.. hehe.. I'm gonna miss her so much.. Nak je jumpa dia for the last time and hug her like she will be gone!!.. memang nak gone pun but 'Jauh di mata, Dekat di hati' Ewaahh!!~~ So this is a surat tu her :

To Syazana
Bandar Kinrara 4 or 5 tak ingat lorhh..
Puchong, Selangor

    Hye Zana.. Dah lama tak ber contact kan.. Sebab sekolah pun dah lain kan kan.. And ASL KAU KENE PINDAH!!?? Mesti kita org rindu hang nanti.. TT^TT.. Kawan aku Si Naim tu pun asyik kata " Wehh, asal dia kene pindah?!! Nanti aku akan rindu dia.. Rindu tengok muka dia huhuhu " hahaha.. and aku dengar cite yang hang suka orang lain selain budak MRSM tuhh.. Apa nii!! Tak cite kat aku pun!! Sedihh.. sedih hidup.. dah lupa aku keee?? Hahaha.. Nanti sukan tahun Seksyen 2 datang tau.. Jangan tak datang! Nanti buat la outing sebelum kau gi Bangi.. Eh jap.. Kau dh pindah ke? tak tau bila kau nak pindah ni.. ouhh jap jap.. bulan 4 kan.. haaaa... sempat la buat Farewell!! Confirm nanti sebelum kau pindah ramai peminat kau bagi surat cinta kat kau.. hahaha.. Bangga beliau.. *Tangan di bahu mata ke atas.. kehkehkeh.. Jealous aku.. ada ramai peminat best lorhh.. hehe.. ni aku dah buat surat untuk kau.. bila nak balas? kang siap berpantun kat bwh ni kang.. hhahaha lol.. But never!! Aku tak pandai berpantun lorhh.. okay la bye bye.. See you in the future or in my dreams.. :D tata.. Sayang kau :* hahaha

Truly,
Nurul Izzati a.k.a Junior Tinggi XD




Old things | New things